Blog

Ben jij een avonturier?

Reizen betekent voor ieder van ons iets anders. Sommigen zweren bij een strandvakantie en zo bruin mogelijk terugkomen. Anderen willen graag de omgeving en de lokale mensen leren kennen. Wat je ook doet, het betekent altijd tijd voor jezelf en weg zijn van je vertrouwde omgeving.
Lees meer

De lentezon betekent energie!

Een gezonde geest in een gezond lichaam en de zon helpt daar een handje bij. De lente is ook een uitgelezen moment om eens alles op een rijtje te zetten en als het ware grote schoonmaak te doen, niet enkel letterlijk maar ook figuurlijk.
Lees meer

Op zoek naar energie?

Hoe komt het dat we in de winter vaak weinig energie hebben? De zon zorgt er nl. voor dat er vitamine D wordt aangemaakt die ons meer energie geeft. Lees hierover meer in dit artikel.
Lees meer

Maak je emotionele rugzak leeg

In ons leven ervaren we allerlei emoties en situaties, zowel positief als negatief. Dit kunnen grote of kleine trauma's zijn, herinneringen met negatieve emoties die telkens weer de kop opsteken. EFT kan hier zeker bij helpen.
Lees meer

Perfectionisme: herkenbaar?

Wat is er mis met het altijd beter te willen doen? Je job goed willen doen en alles afwerken tot in de puntjes, dat mag. Als dat perfectionisme een keuze is van jezelf. Wanneer je voortdurend het gevoelen hebt: ‘het is niet goed genoeg’, dan wordt het een ander verhaal.
Lees meer

(H)erken hyperventilatie

Omgaan met veranderingen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Meerdere factoren spelen mee: je sociale omgeving, je werk of je hobby’s, je financiële toestand, … allemaal belangrijke zaken die mee bepalen hoe je je als mens voelt en gedraagt.
Lees meer

Op zoek naar energie?

De donkere maanden van herfst en winter liggen bijna achter ons. Sommige mensen ervaren tijdens die maanden effectief een lager energieniveau. Ben jij ook op zoek naar meer energie?
Lees meer

Adem je stress weg

De huidige situatie maakt onzeker en angstig. Dat is een perfect normale reactie. Eén ding is zeker: we komen erdoor! Hartcoherentie kan hierbij helpen, een doeltreffende en wetenschappelijk onderbouwde techniek om angst en stress onder controle te brengen.
Lees meer

Boek nu uw afspraak en doe het ziekteverzuim dalen

Uw werknemers krijgen praktische tips en oefeningen om hun stressniveau te verminderen.