Afgestudeerd in 1986 startte ik mijn loopbaan als secretaresse/receptioniste bij een marketingbureau, met telkens weer de deadline om de rapporten tijdig klaar te krijgen.  Door de opsplitsing van dit bedrijf maakte ik de overstap naar een andere branche, nl. de redactie van VTB-VAB.  Daar werkte ik 1,5 jaar als redactiesecretaresse, met ook hier de bijhorende deadlines.  In 1989 startte ik als allround-bediende in een expeditiefirma in de Antwerpse haven, waar ik in de loop van enkele jaren doorgroeide tot zelfstandig expediteur. Een job die ik met hart en ziel heb uitgeoefend gedurende 25 jaar.  Ook hier stelde zich de uitdaging om elke keer weer de goederen, containers en documenten tijdig in orde te krijgen, voor het schip vertrok.

Na enkele managementwijzigingen op korte tijd begon ik echter zelf symptomen van overspanning te ondervinden :

  • slaapstoornissen,
  • ‘krikkel’ lopen,
  • cynisch worden,
  • last van hartritmestoornissen,
  • eetbuien…
stress presentatie Kristel Van Doorslaer

Eén van mijn collega’s was 1,5 jaar ziek omwille van burn-out/depressie.

Zo ver wilde ik het niet laten komen!

Stresscoach Kristel Van Doorslaer

Daarom besloot ik het roer om te gooien en mijn leven een andere wending te geven.  Ik gaf mijn ontslag bij de firma en werd zelfstandige.  Door het volgen van diverse opleidingen schoolde ik me om tot stresscoach en hartcoherentiecoach met een  ‘missie’: werknemers en medewerkers waarschuwen voor de gevaren van stress en burn-out.

Doe er iets aan voor het jou in zijn greep krijgt… Hoe eerder hoe beter.  Ook hier geldt de vuistregel : beter voorkomen dan genezen !

Hoe je dat kan doen, bekijk hiervoor de informatie op deze website.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

Ontdek wat ik voor uw bedrijf kan doen

Een stresspresentatie én ontspanningsoefeningen?

Ontdek wat ik voor u als particulier kan doen

Ademhalingsoefeningen om helemaal tot rust te komen?