Hoe voel jij je op je werkplek?

Ieder van ons evolueert in de loop van zijn of haar leven. Dit beïnvloedt zowel je privéleven als je professionele omgeving. Een andere levensfase vraagt soms andere prioriteiten en werkomstandigheden. Aan het begin van je loopbaan heb je als schoolverlater nog weinig zicht op je werk en is het soms een wilde gok waar je als werknemer terechtkomt. Je wil leren, ervaringen opdoen en je hopt soms van de ene job naar de andere. Na enkele jaren werkervaring weet je nu beter wat je zeker wel en niet wil doen. Voor anderen komt het inzicht, ik wil terug gaan studeren uit interesse en omdat ik me daar goed bij voel of omdat ik de kans heb. Dat kan zijn om verder te specialiseren of om een totaal andere richting uit te gaan.

Mogelijke vragen waar je mee rondloopt :

  • Ik zit hier al enige tijd op dezelfde plaats en de uitdaging is een beetje weg, wil ik dit blijven doen of op zoek gaan naar iets anders?
  • Ik doe dit werk wel graag, maar ik voel dat ik meer in mijn mars heb. Hoe pak ik dit aan?
  • Het is alsof ik op een kruispunt ben aanbeland in mijn loopbaan, hoe moet dit nu verder?
  • Hoe kijk ik naar mijn toekomst op werkvlak ?

Voel jij je nog als een vis in het water op je werkplek?

Antwoord je hier volmondig ‘ja’, dan is er uiteraard geen reden om te veranderen. Maar twijfel je of je wel de juiste job hebt, dan kan een loopbaancoach helpen.

Samen zetten we even op een rijtje wat je talenten en competenties zijn, je interesses, wat je graag doet en wat je energievreters zijn. Neem even de tijd om te reflecteren. ‘Quality-time’ voor jezelf!

Voorwaarden

Als je minimum 7 jaar werkt, heb je recht op 2 VDAB-loopbaancheques voor totaal 7 uur loopbaanbegeleiding. Dit geldt voor iedereen die werkt als werknemer, ambtenaar of zelfstandige. Voor de prijs hoef je het niet te laten, 80 euro is het aandeel dat je zelf betaalt, peanuts in verhouding tot de echte kostprijs.

Interesse? Contacteer me om een infomoment vast te leggen.

Heb je nood aan loopbaanbegeleiding? Maak dan nu een afspraak!

Neem vrijblijvend contact met me op om samen jouw situatie te bespreken.